PERTANDINGAN AKHIR NYANYIAN SOLO JAGUH SEKOLAH 2016

19 APRIL 2016 - Pertandingan Nyanyian Solo Panitia Muzik dalam acara Jaguh Sekolah Musim ke-9 telah dilangsungkan pada 19 April 2016 bertempat di dewan SK Parit Penghulu jam 3.30 petang. Pertandingan akhir ini dilangsungkan pada jam 3.30 petang dan berakhir jam .30 petang. Seramai 13 peserta telah berjaya melangkah ke peringkat akhir.
Kesemua peserta menampilkan persembahan yang hebat dan menunjukkan komitmen yang tinggi dalam pertandingan tersebut.Senarai pemenang untuk pertandingan kali ini ialah :


JOHAN :
NUR ATIKAH IZZATI BINTI MAD LOZI

NAIB JOHAN : 
AYU ERIENNA BINTI MOHD TAHA

KETIGA : 
MUHAMMAD ARIF AIZAT BIN SHAHRIZAL

KEEMPAT : 
MUHAMMAD SYAHRAN HAKIMI BIN SAMSAIMUN

Klik di sini untuk lebih banyak gambar

Read more...

MAJLIS TEMU MURNI KALI KEDUA TAHUN 2016

9 APRIL 2016 - Unit Kecemerlangan UPSR dengan kerjasama PIBG SK Parit Penghulu telah mengadakan program temu murni bersama ibu bapa pada 9 April 2016 yang lalu bertempat di dewan SKPP.
Kehadiran ibu bapa dan murid-murid dalam aktiviti tersebut begitu menggalakkan. Ibu bapa yang hadir begitu teruja mendengar ceramah yang disampaikan oleh En. Khuraim Asadi bin Hj. Che Zam. Beliau berkongsi cerita tentang cara-cara mencapai kejayaan dan nilai-nilai murni yang perlu disemai dalam kalangan murid-murid supaya berjaya di dunia dan akhirat.
Pada akhir majlis tersebut, murid-murid melafazkan ikrar dan aku janji untuk mencapai keputusan yang cemerlang dalam UPSR 2016 akan datang. Dalam majlis yang sama, ibu bapa dapat berjupa guru-guru untuk mengetahui perkembangan terkini prestasi anak-anak dalam ujian pencapaian yang lalu.
Klik di sini untuk lebih banyak gambar

Read more...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP